asdasddasd
Behandlinger med hårtab

Behandlinger mod hårtab

Den rigtige behandling af dit hårtab afhænger af mange ting: Din alder, dit køn, din sundhedstilstand, arvelige forhold og hvordan dit hårtab udvikler sig. Tag hårtesten og find ud af om hvilken behandling der er det rigtige valg for dig.

Hårtransplantation

En hårtransplantation er den sikreste måde at få hår tilbage i dine tynde områder. Behandlingen er enkel og ufarlig. Men den kræver, at den der udfører behandlingen er professionel, erfaren og har blik for detaljer.

For at få det bedst mulige resultat, skal du helst have lidt hår tilbage på hovedet. Men så får du sandsynligvis også et flot visuelt resultat, som holder hele livet.

Scalp Micro Pigmentation - Alt den nyeste viden om Scalp Micro Pigmentation

Scalp Micro Pigmentation

Hvis du har et omfattende hårtab eller ønsker at skjule et mindre hårtab, så skal du overveje Scalp Micro Pigmentation. En certificeret operatør tatoverer små dråber pigment i din hovedbund, så det ligner meget kort hår.

Scalp Micro Pigmentation er en såkaldt ”hair concealer”, som effektivt skjuler dit hårtab. Behandlingen holder længe og er meget virkelighedstro.

PRP - Alt den nyeste viden om Platelet-Rich Plasma

Platelet-Rich Plasma (PRP)

PRP er en komponent i dit blod som bl.a. andet styrker dit eksisterende hår og stimulerer ny hårvækst. En sundhedsprofessionel tager en blodprøve fra dig, centrifugerer dit blod og sprøjter et koncentrat af PRP tilbage i din hovedbund.

Du kan få gode resultater med PRP uanset din alder. Resultaterne viser sig typisk 4 måneder efter dit behandlingsforløb.

Snak med vores eksperter

Få en gratis og uforpligtende snak om dit hårtab

Expert (talk)

Expert (talk)

Upload
Størst tilladte upload: 516MB

Få scannet din hovedbund

Få scannet din hovedbund og bliv klogere på hvilken behandling der er den rette for dig. Det er helt gratis.