Hårfibre

Hårfibre

Lider du af hårtab eller tyndt hår? Bare rolig!

Hårfibre er et yderst effektivt produkt når det kommer til at skjule hårtab. Produktet er nemt at påføre og på ca. 30 sekunder er de tyndhårede områder som er ramt af hårtab dækket af hårfibrene. Det er et produkt som binder sig til dine egne hår, da det er lavet af naturlige hårfibre, og efter påføring får du et natuligt resultat, som får dit hår til at synes mere fyldigt og kraftigt.

Produktet er meget populært, da det kan afhjælpe et problem hurtigt og har en meget god effekt. Produktet kan benyttes af både mænd og kvinder som skulle opleve hårtab eller tyndende hår, og findes i et bredt udvalg af farvenuancer.

Hvorfor hårfiber

Som kvinde eller mand kan det gå ud over din selvtillid, hvis du oplever hårtab, bliver tyndhåret og får bare områder på hovedet. Hairboost hårfiber er løsningen til dig, som gerne vil have et tykt og fyldigt hår med det samme. På kun 30 sekunder kan du dække din måne, fylde din hårlinje op og få et fuldt hår på hovedet. Uden at risikere noget. Hairboost hårfiber er nemlig lavet af 100% rent keratin. Det samme protein som dit hår er lavet af.

Hårfibrene sætter sig fast på og mellem dit eksisterende hår ved hjælp af statisk elektricitet og ser helt naturligt ud. Det er vigtigt, at du vælger et produkt til hår, som er fremstillet af 100% keratin. Andre produkter kan indeholde stoffer, som kan give dig kløe, måske udslæt og et dårligt resultat. På Hairboost.dk er vi godkendt af lægemiddelstyrelsen og du kan derfor trygt købe dine produkter af os.

Nemmeste metode til lynhurtigt at få et tykt hår og en skarp frisure

Hårfibrene er en ”hair concealer”, som skjuler dit hårtab og som ingen vil lægge mærke til i dit hår. Det er den nemmeste metode til lynhurtigt at få et tykt hår og en skarp frisure. Vores kunder er superglade for produktet, og køber det regelmæssigt gennem hele året. Derfor har vi nu indført et abonnement på hårfiber, så håret ser godt ud alle ugens dage.

For du skal ikke kun se flot ud til festlige lejligheder. Hairboost hårfiber skal være en del af din morgenrutine, så du ser godt ud hele dagen og natten med.
Hårfibrene drysser ikke bare af, men sidder der hvor du har sat dem. Så du kan trygt gå ud i verden. Hverken blæst, regn eller sne vil ødelægge dit look. Det er først, når du går i bad og vasker hår, at du skyller hårfibrene ud af håret.

Du kan ryste hårfibrene ud over de tynde områder direkte fra beholderen. Men den bedste måde at påføre fibrene er at bruge vores applikator pumpe. Så kan du fordele hårfibrene præcis der, hvor du ønsker at de skal sidde. Du sparer både på hårfiber og på tiden til styling ved at bruge applikator pumpen.
Det er også en god idé at bruge vores applikator spray. Den holder på frisuren og giver ekstra beskyttelse af hårfibrene.

Hårfibre og hårfibers

Husk den rigtige farve

Selvom hårfiber ser helt naturligt ud i dit eget hår, så er det selvfølgelig vigtigt at vælge den rigtige farve. Hairboost hårfiber kommer i otte farver, så vi kan helt sikkert matche din egen hårfarve. Du kan se farveprøver her på vores hjemmeside, så du kan vælge den nuance, der passer til dit eget hår. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du er usikker på, hvilken farve du skal vælge, eller hvis du har spørgsmål vedrørende hårfiber, hårtab og lignende.

Hairboost - kastanieroed Hairboost - graa Hairboost - lysblond Hairboost - mediumblond Hairboost - lysbrun Hairboost - mediumbrun Hairboost - moerkebrun Hairboost - sort

Hårfiber til kvinder

Selvom kvinder ikke er lige så disponeret for at tabe hår som mænd, så oplever du som kvinde måske alligevel, at dit hår ikke har den fylde, som du gerne vil have. Her kommer Hairboost Hårfiber dig til undsætning, for hårfiber virker lige så godt på kvinders som på mænds hår. Det er nemt og effektivt at bruge Hairboost Hårfiber, og det giver et superflot resultat.

Hårfiber til mænd

Mange mænd lider af androgen alopeci. Det er den latinske betegnelse for arveligt hårtab. Hvis du er blevet tyndhåret af den årsag, er løsningen Hairboost hårfiber. Du får din gamle fylde og tykkelse tilbage i håret, og du kan gå ud i verden til hverdag og fest uden at være hæmmet af dit hårtab. Hairboost hårfiber virker ikke kunstigt, men lige så naturligt som dit eksisterende hår. Det er bare om at vælge den rigtige farve, påføre det til din hårlinje og tynde områder og komme ud af døren med fornyet selvtillid.