Hårtab mænd

Hårtab Mænd

Hårtab mænd

Hårtab mænd er normalt forekommende, og derfor findes der mange forskellige produkter, der er velegnet til dette formål. Årsagen til mange mænds hårtab er fordi hårtab er arveligt. Derfor kan det være en udfordring at gøre noget ved det, uden lidt hjælp udefra. På denne side finder du et udvalg af særligt udviklede produkter, som aktivt går ind og stimulerer hovedbunden for at undgå yderligere hårtab og skaber bedre mulighed for ny hårvækst. Der kan også være andre årsager til hårtab, og uanset årsagen til hårtabet har produkterne samme effekt. Produkter mod hårtab hjælper mange mænd i deres hverdag, og forbedrer deres hårtab.

Årsager til hårtab mænd

Årsager til hårtab mænd kan være mange. Først og fremmest spiller arv ofte en afgørende rolle, da generne er disponerer hårtabet. Denne form for hårtab kaldes også androgen alopecia. Når håret tabes skyldes det, at hovedbunden bliver overfølsom over for det mandlige kønshormon, testosteron. Derudover kan kost, motion, sygdom, hårprodukter og ikke mindst fysisk og psykisk stress have en stor betydning for hårets vækst og derfor også hårtab.

Det kan være en god idé at finde frem til, hvilke årsager der ligger bag hårtab hos mænd, for at undersøge om der kan være en anden løsning på problemet. Vi tilbyder en række forskellige produkter mod hårtab hos mænd her på siden, som kan hjælpe til mere vækst og modvirke selve hårtabet.

Forskellige stadier af hårtab hos mænd

Hver dag taber vi mellem 50 og 100 hårstrå, imens nye hårstrå vokser frem. Begynder du pludselig at tabe flere hår, end du gendanner, opleves et reelt hårtab. Hårtab hos mænd kan variere i forhold til områdernes placering . Nogle mænd oplever allerede at tabe håret i 20-30-års alderen, hvor andre først oplever dette senere i livet.

Begyndende hårtab hos mænd

Døjer du med begyndende hårtab og udtyndning i tindingerne? Så befinder du dig på det begyndende stadie på hårtabsskalaen. Vi har her på siden flere forskellige produkter til begyndende hårtab hos mænd, der kan bremse dit hårtab og give dig dit flotte og fyldige hår tilbage.

Mellemstadie hårtab hos mænd

Har du vigende hårgrænse, tynde pletter og begyndende måne? Så befinder du dig på mellemstadiet på hårtabsskalaen.

Fremskredent hårtab hos mænd

Er du begyndt at have måne og skaldet isse? Så har du fremskredent hårtab og befinder dig på det sidste stadie inden for hårtab på hårtabsskalaen. Jo hurtigere du kommer i gang med en behandling, jo større chance er der for, at du opnår det ønskede resultat.