Hårkur mod hårtab

Hårkur mod hårtab

Hårkur mod hårtab

Hårkur mod hårtab er meget ofte en god måde til at skabe fornyet hårvækst og stoppe yderligere hårtab. En hårkur mod hårtab har til formål at stimulere og øge blodcirkulationen i hovedbunden, som medvirker at der tilføres mere ilt og hårrødderne at aktiveres på ny. Hovedbunden bliver yderligere beriget med vitaminer og næring, der styrker hårets egne egenskaber. En hårkur modvirker hårtab udefra og er kraftigere end en shampoo mod hårtab. Det er dog en fordel at benytte sig af både en shampoo og en hårkur mod hårtab, for at modvirke hårtabet mest effektivt. Vi anbefaler at man benytter en hårkur over en periode på fx. 3-4 måneder, da det kræver tid før man kan se det fulde resultat.

Sådan anvendes en hårkur mod hårtab

At anvende en hårkur mod hårtab er nemt og har ofte en effektiv virkning. Da der er en række forskellige produkter på markedet, er der forskellige måder at anvende hårkuren. Et eksempel på en nem hårkur er Alpecin Koffein Liquid. Her påføres produktet i håndklædetørt hår om morgenen eller aftenen, hvorefter det ikke skal vaskes ud, men bliver siddende i håret. En anden effektiv og nem hårkur er Crescina, som påføres en ren og tør hovedbund om aftenen 5 dage med en pause på 2 dage efterfølgende.

Hårkur mod hårtab til mænd

Hårkure mod hårtab til mænd er specielt udviklet for at afhjælpe hårtab, og er et vigtigt redskab hvis du vil styrke dit hår. Serummet påvirker dit hår udefra, og giver dermed direkte næring. Vi har et stort udvalg af hårkure mod hårtab til mænd på forskellige stadier i deres hårtab. Disse intensive behandlinger kan hjælpe dig med at modvirke dit hårtab. Vi fører tre produkter, der er specielt udviklet til mænd Regaine Forte som indeholder Minoxidil, Crescina 500 og Crescina 1300.

Hårkur mod hårtab til kvinder

Når du vælger en hårkur mod hårtab tilfører du de vitaminer hovedbunden mangler, der med aktive ingredienser går ind og modvirker hårtab. Hårkur mod hårtab til kvinder er ofte et serum, der påføres om aften inden sengetid. Der findes forskellige typer af hårkure afhængig af hårtabsstadiet som set nedenfor. En intensiv hårkur mod hårtab giver glans og styrke til håret og er især effektiv til tørt hår. På siden fører vi to produkter, som er egnet til kvinder Crescina 500 og Crescina 1300.

Hårkur mod hårtab til alle

Vi har produkter, som er specielt udviklet til både mænd og kvinder, men produktet Hair Loss System kan benyttes af begge køn. Hair Loss System er en yderst intensiv behandling af hårtab og kombinerer både hårkur og shampoo i en pakke. Dette er hårkuren for dig, der gerne vil benytte et produkt, der er lavet af 100% naturlige ekstrakter.

Gode råd om hårkur mod hårtab

Når du skal finde en kur mod hårtab, findes der mange på markedet. Det er derfor en god ide at sætte dig grundigt ind i de enkelte produkter, så du finder den hårkur, der passer bedst til dig. Vi har samlet de bedste hårkure til hårtab her på siden, så du kan finde frem til den hårkur, der egner sig bedst til dit hår. Har du spørgsmål til hvilken hårkur, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os.