Bryllup: Sådan får du smukt og fyldigt bryllupshår

Bryllup: Sådan får du smukt og fyldigt bryllupshår

Mange kvinder drømmer om et smukt og fyldigt bryllupshår. Hvad ville ikke være værre end dårlig hårdag, slidt og tyndt hår eller en mislykket frisure på din store dag? Læs her om hvordan du giver dit hår en masse pleje og fylde, så du er klar til dit bryllup.

bryllupshår

5 produkter der giver dit bryllupshår fylde

Mange kvinder døjer med tyndt hår uden fylde. På den helt store dag skal der ikke mangle noget, heller ikke fylde i håret. Men hvordan løser du det, når du ikke har en løvemanke? Vi har fundet de bedste produkter, der kan genskabe dine hårvækst og samtidig give dit hår flot fylde.

1. Shampoo giver dit bryllupshår fylde

En god shampoo er uundværlig op til din bryllupsdag. Det kan derfor være en god ide at investere i en god shampoo, da håret netop er i fokus på denne dag.

CECE Shampoo of Sweden er en super nærende shampoo, der gør håret smukt og giver glans. Det er enkelt at anvende CECE Shampoo of Sweden, da du blot skal fordele shampooen i håret og lade det sidde i et par minutter, før du skyller shampooen ud. Se shampooen her: CECE shampoo.

2. Balsam giver dig smukt bryllupshår

Balsam kan godt gøre håret tungt og kedeligt at se på. Det er ikke tilfældet med denne balsam fra CECE og Sweden Balsam, som giver ekstra fylde og plejer håret udefra.

På din bryllupsdag vil du takke dig selv for at have investeret i denne balsam, der løfter dit hår og giver fylde til dine tynde hårstrå. Køb din balsam her

3. Hårkur booster dit bryllupshår

Før du starter hårkuren, skal du vælge den hårkur, der passer bedst til dig. Skal det være en kur, der er uden parfume og parabener, eller er du mere til en hårkur med en frisk duft af naturlige urter?

En rigtig god hårkur, der kan give dit bryllupshår fylde, er fx Hairloss System, der har haft positive resultater på flere testpersoner. Med denne hårkur kan du få en smuk og fyldig frisure til dit bryllup. Læs mere her: Hair Loss System.

[cms-block id=”6214″]

4. Kosttilskud får dit bryllupshår til at føles tykt

Kosttilskud er populært, da det er med til at give håret fylde. Et eksempel på et kosttilskud kan være Priorin, der med den rette kombination af vitaminer og mineraler, kan sætte gang i hårets vækst.

Priorin giver håret styrke indefra, og starter du i god tid, kan du give dit hår mulighed for at vokse sig stærkt og fyldigt til den store dag. Mange kvinder har været utrolig glade for at bruge dette produkt, før deres bryllupsdag. Find dit kosttilskud her: Priorin.

5. Hårfibre giver dit bryllupshår volume

Er du ikke til shampoo, balsam, hårkur eller kosttilskud, eller har du ikke tålmodighed til at vente på resultaterne, findes der et andet genialt produkt, der hjælper dig med at få tykkere hår og mere fylde på bare 30 sekunder.

Dette produkt hedder hårfiber og er små mikrofibre, der ved hjælp af statisk elektricitet sætter sig fast på dit eget hår, så det opleves tykkere og mere fyldigt. Produktet har en overraskende effekt og kan også dække tynde og bare pletter, så du får et smukt bryllupshår. LÆS MERE.

Start i god tid for at få fyldigt bryllupshår

Ønsker du et smukt og fyldigt bryllupshår, er det en god ide at starte i god tid med disse hårprodukter, da det godt kan tage lidt tid, før resultaterne kan ses.

Jo før du kommer i gang, jo bedre resultat, vil du ofte opnå. Dette skyldes, at produkter som shampoo, balsam, hårkure og kosttilskud tager tid at anvende, før resultatet kan ses. Derfor anbefales det at starte minimum et par måneder før dit bryllup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Hårtab hos unge mænd er et stort problem

Next Post

Hårtab – Hvorfor taber jeg håret?