Høje tindinger hos mænd

Høje tindinger hos mænd

Høje tindinger rammer ca. 85% af alle mænd. Hos nogle starter det tidligere end hos andre og kan allerede forekomme allerede omkring 20-års alderen. Her på bloggen prøver vi at give et svar på, hvorfor høje tindinger forekommer hos mænd og hvad man kan gøre for at afhjælpe det.

høje tindinger

De første tegn viser sig ofte ved, at ens hårgrænse så småt begynder at blive tynd i siderne, hvor det derefter danner et såkaldt M tegn. Det mandlige kønshormon testosteron er det, der spiller den største rolle, når vi snakker tindinger og hårtab. Testosteron er skyld i, at hårsækkenes normale struktur og blodforsyning bliver svækket, og dette forårsager at hårsækkene til sidst dør. Det er som regel arvelig betinget, at mænd mister deres hår. Hvis din far har høje tindinger eller måne, så er chancen for det også rammer dig også meget sandsynelig.

Midler og produkter mod høje tindinger

Der findes forskellige produkter som kan mindske eller forbygge høje tindinger. Vi har nedenunder samlet nogle af de ting du kan prøve eller gøre, som kan være med til at mindske den vigende hårgrænse.

[cms-block id=”6214″]

De bedste tips til at skjule høje tindinger

1. Tal med din frisør
Fortæl frisøren, at du er generet af dine høje tindinger. Frisøren vil kunne hjælpe dig en den mest ideelle frisure, der ikke kun vil passe til dit ansigt, men også kan tage fokus væk fra dine tindinger.

2. Skab fylde med produkter
Prøv en hårmousse, der får dit hår til at synes mere voluminøst og træk håret frem for at dække de høje tindinger. Det lidt sjuskede look kan skjule problemet.

3. Gro et skæg
Hvis du ikke har skæg, så skulle du overveje det. Et skæg kan tage fokus fra høje tindinger, fordi skægget er et blikfang, der tager blikket til ansigtet i stedet for tindingerne.

Skjul høje tindinger med hårfibre

Hårfibre er yderst effektivt til at skjule høje tindinger på bare 30 sekunder. De små fibre er små farvede proteinfibre, der naturligt dækker tyndt hår eller skaldede pletter.
Se videoen nedenfor, du vil blive overrasket over hvor godt det virker!

Læs mere om hårfibre her

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:151]

Vitaminer & kosttilskud mod høje tindinger

For at bremse udviklingen af vigende hårgrænse er det en god ide at få rette næringsstoffer og vitaminer, så man mindsker udviklingen af udtynding i tindingerne. Især stoffet Biotin er et vigtigt stof som effektivt giver håret mere styrke og giver liv til evt. døde hårrødder.

Et af de mest kendte kosttilskud her i Danmark, som afhjælper hårtab er mærket: Priorin. Priorin indeholder en stor mængde biotin, som medvirker til at skabe nyt hårvækst. Derudover indeholder Priorin også Hirseekstrakt, vitamin B5 og aminosyren L-cystin.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:121]

Shampoo mod høje tindinger

Hvis du døjer med hårtab, findes der en række forskellige shampooer, som er specielt udviklet til at mindske og forebygge hårtab.

De shampooer, der er gode mod hårtab, indeholder tit enten flydende keratin eller en god mængde biotin, som medvirker til at bremse udviklingen af høje tindinger.

Se shampooer her: Shampoo mod hårtab.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:127]

Hårkur mod høje tindinger

Hvis du ikke synes, at det er nok med en shampoo findes der en del effektive hårkure mod høje tindinger og generelt hårtab. En hårkur har den hensigt at give genvækst til døde hårrødder. Der findes en del forskellige typer af hårkure og i forskellige stærkheds græd.
Det er vigtigt at vide, hvilket stadie man er på når man skal vælge den rette hårkur.

Hvis man er i den begyndende fase, hvor man blot ønsker at forebygge, kan man nøjes med en mildere form for hårkur. Hvis man derimod er begyndt at få det klassiske M formet tegn og begyndende måne, skal man kaste sig ud i en stærkere hårkur. Den mest effektive af disse hårkure er et serum, man skal massere ind i håret og hovedbunden inden man går i seng. Serummet går ind og genskaber hårvækst og på grund af den lange virketid, er det ofte yderst effektivt.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:128]

Bedste produkt mod Høje tindinger

[cms-block id=”6214″]

Hårtransplantation mod høje tindinger

Hårtransplantation er en mere kompliceret metode, hvor man tager hårsække fra nakken og placerer de steder i hårbunden, hvor håret har mistet deres vækst. Ulempen ved en hårtransplantation er, at det er én af de dyre metoder man kan benytte. Ydermere skal man nogle gange have lave en ny hårtransplantation igen efter en årrække, da hårgrænsen vil rykke sig. Der er dog flotte resultater at hente med denne metode til dig, der har råd til en hårtransplantation. Hvis du ikke har råd til den dyre metode, så kan det være en fordel at benytte nogle af ovenstående produkter.

Det er også muligt at få foretaget en hårtransplantation i Tyrkiet til under halv pris i forhold til Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Træt af tyndt hår?

Next Post

Ødelagt hår? Hjælpen er på vej